//Simple is better




About Me !
Hey ! Good days to you!


Welcome to my blog . You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call My Superman kill you!haha.. i'm Nur Shuhada Binti Ab Aziz. 20 tahun. Was taken by someone. Seorang gdis biasa yg hnya inginkn kbhagian. Tiada yg lbih kekal & bhgia slain CINTA yg SATU♥ my fmly♥ my jntung hati♥ my bff♥

Status : YOUR STATUS HERE


Music
Layan jew!



Credits

Basecode: Nadya.
Full edit: SitiSyuhadah
Re-Edit by: shuhada aziz

Nuffnang

◕‿◕

"I know I'm not the best writer.. menulis sekadar suke-2.. mohon maaf andai ade yg tak suke.. !! "

Blog archive

» July 2012
» August 2012
» September 2012
» October 2012
» November 2012
» December 2012
» January 2013
» February 2013
» March 2013
» June 2013
» September 2013
» October 2013
My anniversary

Daisypath Anniversary tickers
En. Jantung Hati



TUHAN,sampaikan pesan ini padaNya.. aku menyayangiNya,mecintaNya.. tak sanggup bila ku kehilanganNya.. tiap saat ku merindukanNya.. ingin bertemu denganNya.. lindungilah dia saat aku tak bersamanya.. aku hanya ingin ia BAHAGIA.. walaupun tak bersamaNya.. aku ingin selalu menjagaNya.. jangan biarkan ia bersedih.. aku hanya ingin melihat senyumNya.. SAMPAI AKU SUDAH TIDAK ADA DI DUNIA..

Followers
Sayang korang!

Jerit di sini


OMG..!! percaya atau tidak budak kt atas tuh umur dye da nk masuk 20 tahun (5 Mac)..  
tengok la.. tengok la.. da boley jd isteri orang dh kan,haha (gedik).. kalau dulu angka 1 sentiasa di depan.. skrang da bertukar menjadi 2.. rindunye zaman remajaku.. lepas nie kena la bertukar menjadi seorang yang lebih mature, fikiran p0n kena mature.. da xboley la nak gedik-2, manja-2 ag.. pape p0n, aku bersyukur sangat sebab dah 19 tahun Allah memberi aku nikmat menghirup udara ciptaanNya.. thanks sangat-2 kepada kawan-2 yang tak pernah lupa wish my bday.. sayang korang semua !! n tak lupa jugak terima kasih untuk encik jantung hati sebab awk jd orang pertama wish bday saya.. nasib baek ingat, tak0t kena marah la tu..hee~~ ^_^

Semoga dengan bertambahnya umur akan bertambah amalan kebajikanku..
~Amin~
0 comments