//Simple is better




About Me !
Hey ! Good days to you!


Welcome to my blog . You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call My Superman kill you!haha.. i'm Nur Shuhada Binti Ab Aziz. 20 tahun. Was taken by someone. Seorang gdis biasa yg hnya inginkn kbhagian. Tiada yg lbih kekal & bhgia slain CINTA yg SATU♥ my fmly♥ my jntung hati♥ my bff♥

Status : YOUR STATUS HERE


Music
Layan jew!



Credits

Basecode: Nadya.
Full edit: SitiSyuhadah
Re-Edit by: shuhada aziz

Nuffnang

◕‿◕

"I know I'm not the best writer.. menulis sekadar suke-2.. mohon maaf andai ade yg tak suke.. !! "

Blog archive

» July 2012
» August 2012
» September 2012
» October 2012
» November 2012
» December 2012
» January 2013
» February 2013
» March 2013
» June 2013
» September 2013
» October 2013
My anniversary

Daisypath Anniversary tickers
En. Jantung Hati



TUHAN,sampaikan pesan ini padaNya.. aku menyayangiNya,mecintaNya.. tak sanggup bila ku kehilanganNya.. tiap saat ku merindukanNya.. ingin bertemu denganNya.. lindungilah dia saat aku tak bersamanya.. aku hanya ingin ia BAHAGIA.. walaupun tak bersamaNya.. aku ingin selalu menjagaNya.. jangan biarkan ia bersedih.. aku hanya ingin melihat senyumNya.. SAMPAI AKU SUDAH TIDAK ADA DI DUNIA..

Followers
Sayang korang!

Jerit di sini


Selawat dan salam buat junjungan mulia Rasulullah s.a.w
Salam maulidur rasul saya ucapkan buat semua teman-teman blogger dan semua umat Islam tak kira dimana saja kita berada. Bersempena hari kelahiran rasul kita ni, sama-samalah kita banyakkan berselawat keatas Rasulullah s.a.w. Pengorbanan dan kesungguhan untuk mendambakan diri menjadi kekasih kepada kekasih-Nya itu, diukur pada hati dan buktikan dengan kesungguhan beramal dengan sunnahnya. Semoga kita mendapat syafaat baginda di akhirat kelak dan sentiasa dalam rahmat dan barokah Allah SWT sentiasa.InsyaAllah...amin.




1 comments


malas la nak tulis entri pnjang-2, siapa yang berminat nak join klik jew banner kt atas tu..

AKU TAG BUDAK COMEL NIE:


0 comments


1st skali aku nak mintak maaf kalau ada yang tak suka baca entri nie..
sebab ini kisah aku, hal rumah tangga aku..
mungkin ada yang dah bosan atau jemu..
tapi nie blog aku, suka hati aku la nak cite apa pun kan..
yang tak suka tuh, mohon maaf la..
btw alhamdulillah, syukur sangat-2..
jodoh kami masih lagi kuat..
tarikh 18/01/2013 genap 5 tahun hubungan aku n en. jantung hati..
tak sangka rasenye sampai selama nie..
bukan aku nak bangga atau menunjuk-2..
aku tau jodoh tu semua Allah yang tentukan..
to en.jantung hati terima kasih sangat-2 sebab
awak sudi terima saya sebagai teman hidup awk..
sampai la hari nie kita masih lagi bersama..
harap hubungan kita nie berkekalan selamanya, insya-Allah..
btw, saya minta maaf tau sebab tak dapat nak sambut..
smpaikan bday awak pun sy hanya mmpu wish jew..
maklum la kita berjauhan..
saya tak salahkan semua tu, mugkin ada hikmah
 kenapa ada jarak antara kita..
tapi, walaupun jarak memisahkan kita..
 yakinlah kalau di takdirkan jodoh buat kita berdua, tak kan ke mana..
awk tetap dalam doa-doa saya setiap hari..
sayang awak hingga akhir nyawa saya..!! 
" Ya Allah , jagalah insan ini di kala penjagaanku tidak sampai kepadanya , sayangilah dia dikala rasa sayangku tidak mampu merangkulnya dalam dakapan yang nyata .. Perhatikan dia dikala perhatianku tidak terangkum dalam kata yang sahaja .. kerana Engkau punya segala yang ku tak punya .. kerana aku ingin dia selalu menjadi pendampingku , di dunia dan harapnya bertemu di syurga .. aamiin .. " ♥
0 comments

 
Hari ini aku menangis lagi,
lama sudah aku tak menangis...
Tak tahulah kenapa, sejak akhir-akhir ni rasa macam kosong jew.
Macam rasa nak bersendirian..
Nak kata tension tak lah tension mana,
cuma rasa macam entahlah. Kosong..
senyum pun da macam kerang busuk. Tak terdaya.
mengalirlah airmata mengalirlah,..
andai itu caranya menawar luka..
di saat aku merasa diri ini tidak diperlukan,
maka airmata turun umpama empangan pecah
sedih pilu menyucuk dan menikam,
sedih ini tidak pernah berkesudahan..
kenapa la aku nie lemah sangat..
cepat jew nak menitiskan air mata..
cuba la jadi kuat cikit, mesti tak jadi camni..

Ya Allah,
Engkaulah Tuhan hamba,
lapangkan hati hamba yang hina,
sirami hati hamba dengan nur cahaya Allah,
agar hati hamba redha dan tenang semula..
amin (T_T)
1 comments



12/01/2012 Pastinya Hari Yang Kamu Tunggu-tunggu
Bertambah Satu Tahun Lagi Usiamu
Apa Yang Ku Harapkan..
Semoga Kamu Berbahagia Selalu Gembira Disamping Keluarga Tercinta..
Semoga Allah Melindungi Kamu Selalu bersama Rahmat-Nya
Moga di Beri Kekuatan Dan Semangat Yang Tinggi Untuk Menghadapi Segala Cabaran Dan Dugaan

Semoga Langkah-Langkahmu Semakin Matang
Dan Selalu Membawamu Ke Arah Yang Lebih Baik.
Serta Tercapai Semua Angan Dan Cita-citamu
Mudah-mudahan Di Beri Umur Panjang
Sihat Selama-Lamanya… Amin

Waktu Berjalan Tiada Henti
Mengiringi Rembulan Dan Mentari
Yang Terbit Nan Tenggelam Setiap Hari
Mengiringi Usiamu Yang Terus Bertambah Dari Hari Ke Hari
Hingga Saat ini..
Selamat Ulang Tahun Ke 22 sayang!!  ♥ ^__^
0 comments


sape nak join..?? jom-2 klik jew banner kt atas nie..

Syarat penyertaan:
Itu saja syaratnya..Simple kan?!. So ikuti lah syarat tu betol2. Kalau tak penyertaan anda terbatal.

Cara penyertaan:
  • Korang hanya perlu paste LINK blog korang di ruang komen kat bawah ni dan letak banner contest kat atas tu pada blog korang & linkkan ke entry contest blog ini.
  • Blog korang mestilah cantik, kemas dan menarik.

Sampai bila contest ni?
  • Dari skrg sehingga 30 Januari 2013.
Hadiah:
  • Pemenang Blog Paling Cantik : RM50
  • Saguhati (2x) : Topup RM20
Cepat!!cepat!!! sebelum terlambat!!......
4 comments



happy new year.. !!
2 comments