//Simple is better




About Me !
Hey ! Good days to you!


Welcome to my blog . You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call My Superman kill you!haha.. i'm Nur Shuhada Binti Ab Aziz. 20 tahun. Was taken by someone. Seorang gdis biasa yg hnya inginkn kbhagian. Tiada yg lbih kekal & bhgia slain CINTA yg SATU♥ my fmly♥ my jntung hati♥ my bff♥

Status : YOUR STATUS HERE


Music
Layan jew!



Credits

Basecode: Nadya.
Full edit: SitiSyuhadah
Re-Edit by: shuhada aziz

Nuffnang

◕‿◕

"I know I'm not the best writer.. menulis sekadar suke-2.. mohon maaf andai ade yg tak suke.. !! "

Blog archive

» July 2012
» August 2012
» September 2012
» October 2012
» November 2012
» December 2012
» January 2013
» February 2013
» March 2013
» June 2013
» September 2013
» October 2013
My anniversary

Daisypath Anniversary tickers
En. Jantung Hati



TUHAN,sampaikan pesan ini padaNya.. aku menyayangiNya,mecintaNya.. tak sanggup bila ku kehilanganNya.. tiap saat ku merindukanNya.. ingin bertemu denganNya.. lindungilah dia saat aku tak bersamanya.. aku hanya ingin ia BAHAGIA.. walaupun tak bersamaNya.. aku ingin selalu menjagaNya.. jangan biarkan ia bersedih.. aku hanya ingin melihat senyumNya.. SAMPAI AKU SUDAH TIDAK ADA DI DUNIA..

Followers
Sayang korang!

Jerit di sini



Bosan sangat-2 rase, orang laen semua da blik bercuti kt kg..p, aku still ag dk upsi.. sbabnye, aku da tempah tket 28 hb 12.. utk cuti smggu midsem.. p, xsngka lak kelas mggu nie semua btal d sbb ad yg nk blik smbut krismas.. mknanye terus cuti 2mggu la smbung skali dgn midsem.. tket aku da xboley nk tkar, sbb tuh la aku trpkse duk cnie ag.. nsib baek la ad ag kwan aku yg xblik.. lau x,xpasai-2 aku dk sorang-2 kt cnie.. mmg tak la.. macam-2 da aku buat utk hilangkan bosan nie.. smpai ari nie,aku online jew.. mlas nk off.. and d sebabkn bosan la tetibe jew aku rase rindu sangat kt kawan-2 lame aku.. jadi, post kali nie aku just nk citer pasal kawan-2 aku jew.. btw,kawan lame or baru ttap jgk jd kawan aku.. Ohhhhhh,Rinduuuu korang gilagilagilaa.. sampai aku pun nk jadi gilaa.. k, fullstop. sambung balik. Aku rindu korang sangat weh :'< serious tak tipuu. Menitis air mata aku.. teringat balik time aku sekolah same-2 nga korang dlu, macam-2 kenangan ade.. ade suka,ade duka, p kte still kawan kan.. 1st aku start sklh dekat tadika kemas penjara marang.. time aku bljar kt c2 pun,aku da dapat ramai kawan.. n seterusnya aku smbung drjh 1 smpai 6 dekat sk merchang,trngganu.. dpat kawan ag.. lau aku nk senaraikn semua,mmg byk gila la.. dan setusnye, form 1-3 aku sklh dekat smk baroh pial,rntau pnjg,klntan.. time sklh nie, mmg best sngat-2.. sbab time nih aku duk hostel.. so,rmai la kawan-2 yg aku kenal.. mklum la,ble dk hostel, semua yg ada tuh, da mcm family kite.. time aku sklh kt cnie,aku mmg nakal la ckit.. tapi,pape p0n mmg best.. sebab semua tuh jd kenangan utk aku ingt smpai ari nie.. mse aku form4-5 aku sklh dkat smk seri serating,mrang,trngganu.. dapt ag kawan baru.. mmg hidup aku nie d kelilingi oleh kawan-2.. hidup tnpa kawan nie mmg sunyi la.. n skrg aku d beri peluang utk smbung bljr d unversiti.. impian aku selama nie.. mase kecik-2 ag aku da ade impian dan harapan.. aku teringin sgt nk bljr kt U.. aku nk sgt jejak kaki kt U.. dan akhirnye mmg tercapai la,sykur alhmdulillah.. dekat universiti nie p0n,aku dapat ramai kawan baru.. bnyak sgt kenangan yg tercipta antra aku dan kwan-2.. tnpa korang, sunyi la hidup aku.. thanks kpda semua yg sudi jd kawan aku.. aku hrgai sngat-2.. aku xkan lupakan jasa korang semua.. okay la,smpai cnie je dlu.. kalau aku cerita pasal kawan-2 nih mmg boley buat buku kot.. sebab pnjg sgt-2.. last skali aku nk cakap aku rinduuuu korang gilagilagilaa..!!
0 comments