//Simple is better




About Me !
Hey ! Good days to you!


Welcome to my blog . You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call My Superman kill you!haha.. i'm Nur Shuhada Binti Ab Aziz. 20 tahun. Was taken by someone. Seorang gdis biasa yg hnya inginkn kbhagian. Tiada yg lbih kekal & bhgia slain CINTA yg SATU♥ my fmly♥ my jntung hati♥ my bff♥

Status : YOUR STATUS HERE


Music
Layan jew!



Credits

Basecode: Nadya.
Full edit: SitiSyuhadah
Re-Edit by: shuhada aziz

Nuffnang

◕‿◕

"I know I'm not the best writer.. menulis sekadar suke-2.. mohon maaf andai ade yg tak suke.. !! "

Blog archive

» July 2012
» August 2012
» September 2012
» October 2012
» November 2012
» December 2012
» January 2013
» February 2013
» March 2013
» June 2013
» September 2013
» October 2013
My anniversary

Daisypath Anniversary tickers
En. Jantung Hati



TUHAN,sampaikan pesan ini padaNya.. aku menyayangiNya,mecintaNya.. tak sanggup bila ku kehilanganNya.. tiap saat ku merindukanNya.. ingin bertemu denganNya.. lindungilah dia saat aku tak bersamanya.. aku hanya ingin ia BAHAGIA.. walaupun tak bersamaNya.. aku ingin selalu menjagaNya.. jangan biarkan ia bersedih.. aku hanya ingin melihat senyumNya.. SAMPAI AKU SUDAH TIDAK ADA DI DUNIA..

Followers
Sayang korang!

Jerit di sini

Aku insan lemah…
Yang sering lelah dalam nafasku sendiri.. 
Yang sering terhambat oleh batasnya waktu dinihari... 
Yang sering tersungkur dalam ranjau berduri.. 
Yang sering rebah tak terdaya bangun berdiri... 
yang sering sesat dalam hembusan kabus tak bertepi.. 
yang masih tercari-cari hidayahMu ya Ilahi.. 

Aku insan lemah…
Ingin aku mengadu padaMu,Ya Allah.. 
Dengarkanlah rintihan lemahku ini.. 
Sujudku menghambakan diri dalam sunyi.. 
Dalam heningnya suasana malam... 
Dalam dinginnya embun pagi.. 
Agar diaminkan oleh jutaan malaikat.. 
Agar segala pintaku Engkau berkat..
“Ya Allah,berikan daku ketenangan hati. Sepertimana yang aku harapkan.. 
Sepertimana yang Engkau janjikan”.. 

Kerana aku insan lemah…

0 comments

Air mata..
Memiliki lebih dari seribu rasa..
Entahkan ada, entahkan tiada..
Sukar untuk diluah dek kata-kata..

Air mata..
Luahan sebuah jiwa..
Entahkan gembira, entahkan derita..
Hanya Dia Yang Maha Tahu segala rahsia..

Air mata..
Muncul saat iman diduga hebat tak terkata..
Wujud tatkala kita mula rasa lemah tidak berdaya..
Hadir dikala batin diasak dengan duka nestapa..

Air mata..
Hadir di saat diri bahagia tak terkira..
Wujud dikala gembira ditambah riang tak terkata..
Muncul tatkala rasa suka melonjak di jiwa..

Air mata..
Wujud dikala kita semakin sedar akan kesilapan kita..
Hadir saat Tuhan rindu rintihan hamba-Nya..
Muncul tatkala jiwa mula menyesal akan dosa dan noda..

Air mata..
Satu kebahagiaan..
Satu kesedihan..
Satu penyesalan..
Satu khasiat dari Tuhan..

Air mata..
Mendamba satu kekuatan dari-Nya..
Meminta satu ketabahan dari-Nya..
Memohon satu keutuhan dari-Nya..
Mengadu sesalan pada Yang Maha Esa..

Air mata..
Bahagia di dalam duka..
Ceria di dalam sendu jiwa..
Tidak mampu berkata-kata..
Hanya Dia Maha Tahu apa maknanya..

0 comments

Ya hampun, da lama tak update blog bersawang ni kan... sorry sgt2 guys... wa takde idea dan kekuatan nak update. Lagipun takde cite menarik pun. Just macam biasa jer. pape p0n,skrg blog aku da berubah wajah.. sebab skrg aku da tukar pakai blogskin.. bile pakai blogskin nih byk giler nk kena edit balik.. nasib baek la aku nih rajin cikit,hehe.. lau pemalas,mmg tak boley nak pakai la blogskin nih.. ok,skrg aku nk ckap sal bnde laen lak.. aku skrg da masuk sem4, hopefully sem aku dapat berubah la mnjadi lebih baik..
0 comments

0 comments

_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
kbaiii...
1 comments


malam nih aku tak boley tido. rindu en.jantung hati sgt-2. awak,saya rinduuu awak sangat-sangat. saya dah tak tahu nk luah kt sape ag. saya rindu nak tengok awak,rindu nak cubit pipi awak,rindu nak tatap muka awak sampai awak rasa malu. bila saya rindu awak,saya akan ingat semua kenangan kita. saat kita senang,susah,sedih.. saya akan tatap gambar awak bila saya rindu awak sangat-sangat n saya akan baca semua mesej-2 yang awak sent kat saya. sesungguhnya saya memang rinduu awak. awak, saya tak tahu kenapa. makin lama, hari silih berganti, sayang saya pada awak makin kuat. terasa macam dunia nih milik kita jew kan? Saya harap sgt awak takkan tinggalkan saya sbb saya tak tahu mcm mana hidup saya bila awak tak ada disisi saya. saya tahu , saya nih bukan lah yang terbaik untuk awak. saya selalu sakitkan hati awak, selalu buat awak kecewa dgn sikap saya. selalu buat awak nangis, selalu buat awak tension + strees dgn perangai saya. saya bukan apa, saya cuma nak awak sedar yang saya sentiasa ada disisi awak. saya nak awak sntiasa tahu yang saya sayang awak, saya rindu awak :) saya selalu marah awak. selalu cakap kasar ngan awak. selalu merajuk dgn awak . maafkan saya :( Moga Jodoh kita Berpanjangan dan Direstui dari semua pihak. Maafkan saya :)


0 comments