//Simple is better




About Me !
Hey ! Good days to you!


Welcome to my blog . You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call My Superman kill you!haha.. i'm Nur Shuhada Binti Ab Aziz. 20 tahun. Was taken by someone. Seorang gdis biasa yg hnya inginkn kbhagian. Tiada yg lbih kekal & bhgia slain CINTA yg SATU♥ my fmly♥ my jntung hati♥ my bff♥

Status : YOUR STATUS HERE


Music
Layan jew!



Credits

Basecode: Nadya.
Full edit: SitiSyuhadah
Re-Edit by: shuhada aziz

Nuffnang

◕‿◕

"I know I'm not the best writer.. menulis sekadar suke-2.. mohon maaf andai ade yg tak suke.. !! "

Blog archive

» July 2012
» August 2012
» September 2012
» October 2012
» November 2012
» December 2012
» January 2013
» February 2013
» March 2013
» June 2013
» September 2013
» October 2013
My anniversary

Daisypath Anniversary tickers
En. Jantung Hati



TUHAN,sampaikan pesan ini padaNya.. aku menyayangiNya,mecintaNya.. tak sanggup bila ku kehilanganNya.. tiap saat ku merindukanNya.. ingin bertemu denganNya.. lindungilah dia saat aku tak bersamanya.. aku hanya ingin ia BAHAGIA.. walaupun tak bersamaNya.. aku ingin selalu menjagaNya.. jangan biarkan ia bersedih.. aku hanya ingin melihat senyumNya.. SAMPAI AKU SUDAH TIDAK ADA DI DUNIA..

Followers
Sayang korang!

Jerit di sini

dah lame kot rasenye aku tak update blog nie..
tgk-2 kan da penuh sarang spider,haha..
bukan ape,sejak aku dtg balik ke kolej lpas raya,
aku bzy giler..
yekew bzy giler??
tak smpai gler kot..
tapi,aku mmg bzy ler..
ade test,kuiz..
so, terpakse la kena stdy..
wlaup0n sbnrnye aku sorang yg pemalas nk stdy..
skrg nih la baru aku ade mase balik..
ade mase,tapi idea lak tak de..
tak tahu nak tulis ape..
sebab tuh ler kat ats uhh, aku tulis tak tahu tajuk..
hurmmm..
malam nie bosan sangat-2 aku rase..
tak tahu nak buat ape..
roomate xde,blik kg..
cuti..
tinggal aku jew dalam blik sorang-2..
fon pun tak berbunyi..
takde kew org nak call n text aku..
aku bosan sangat-2 nih..
encik jantung hati aku??
dye bzy ler malam nih..
ade keje katanye..
tak tahu la keje ape malam-2..
biar jela..
malas nak ganggu..
hurmmmmmmm...
bosan.. bosan.. bosan..
nak stdy, malas!!!
0 comments