//Simple is better




About Me !
Hey ! Good days to you!


Welcome to my blog . You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call My Superman kill you!haha.. i'm Nur Shuhada Binti Ab Aziz. 20 tahun. Was taken by someone. Seorang gdis biasa yg hnya inginkn kbhagian. Tiada yg lbih kekal & bhgia slain CINTA yg SATU♥ my fmly♥ my jntung hati♥ my bff♥

Status : YOUR STATUS HERE


Music
Layan jew!



Credits

Basecode: Nadya.
Full edit: SitiSyuhadah
Re-Edit by: shuhada aziz

Nuffnang

◕‿◕

"I know I'm not the best writer.. menulis sekadar suke-2.. mohon maaf andai ade yg tak suke.. !! "

Blog archive

» July 2012
» August 2012
» September 2012
» October 2012
» November 2012
» December 2012
» January 2013
» February 2013
» March 2013
» June 2013
» September 2013
» October 2013
My anniversary

Daisypath Anniversary tickers
En. Jantung Hati



TUHAN,sampaikan pesan ini padaNya.. aku menyayangiNya,mecintaNya.. tak sanggup bila ku kehilanganNya.. tiap saat ku merindukanNya.. ingin bertemu denganNya.. lindungilah dia saat aku tak bersamanya.. aku hanya ingin ia BAHAGIA.. walaupun tak bersamaNya.. aku ingin selalu menjagaNya.. jangan biarkan ia bersedih.. aku hanya ingin melihat senyumNya.. SAMPAI AKU SUDAH TIDAK ADA DI DUNIA..

Followers
Sayang korang!

Jerit di sini

maaf la tuan, puan, encik, cik..
kalau dah bosan bca entri yg aku post nie..
asyik-2 sedih,, sedih jew kan..
da mmg sedih p0n, nk uat cmner ag..
kalau tak suke, tak pyah baca..
kali nie aku sedih sebab tak boley balik..
skrg nie aku ade kat kolej..
tak boley balik utk berpuase bersame-same nga family aku utk 1st day..
sedih la kan..
sebab org laen, kawan-2 aku semua nak balik..
mklum la aku duk ja0h..
tak boley la nak blik..
lain la kalau cuti pnjang..
bru boley balik..
agpun tiket aku nak balik mahal sgt la..
nak tau brape??
47 jew,hehe..
tapi, pergi n balik nak dkat 100 dh..
di tambah lak dgn khbar2 angin yg tak brape nak best sgt..
ade org ckap aku cuti ry 4 ari jew..
2 ari puase kat umah n 2 ari ry kat umh..
ag la aku sedih..
sebab kena dtg cnie blik..
smbung kuliah..
and 2 or 3 ari cmtu la..
then, cuti bilik smggu..
cuti mid sem..
tak kan aku nak blik ag..
rumah ja0h..
n  msti la kena plih kan..
samada nak bli yg 4 ari tu ataupun yg smggu tu..
msti aku nak plih yg lama..
tapi..
yang smggu tu da lpas la utk 1st day raya..
sedih-2 !!
cmner nie..
hrap-2 tak jd kenyataan la ape yg aku dgr tuh..
ma, abah kakngah rindu sgt-2 nak puase skali..
hurmm, sbar jela..
ramadhan kali nie tak dapat berbuka and bersahur same-2 nga family aku..
da la tgh sedih pikir sal nie..
di tambah lak nga satu ag mslh..
gad0o lak en. jantung hati.. (gad0-2 syg jew)
ad0oii..
abih la air mata aku..
mgkin boley bnjir k0wt kolej upsi nih.. huhu
sedih di sebalik kegembiraan

0 comments