//Simple is better




About Me !
Hey ! Good days to you!


Welcome to my blog . You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call My Superman kill you!haha.. i'm Nur Shuhada Binti Ab Aziz. 20 tahun. Was taken by someone. Seorang gdis biasa yg hnya inginkn kbhagian. Tiada yg lbih kekal & bhgia slain CINTA yg SATU♥ my fmly♥ my jntung hati♥ my bff♥

Status : YOUR STATUS HERE


Music
Layan jew!



Credits

Basecode: Nadya.
Full edit: SitiSyuhadah
Re-Edit by: shuhada aziz

Nuffnang

◕‿◕

"I know I'm not the best writer.. menulis sekadar suke-2.. mohon maaf andai ade yg tak suke.. !! "

Blog archive

» July 2012
» August 2012
» September 2012
» October 2012
» November 2012
» December 2012
» January 2013
» February 2013
» March 2013
» June 2013
» September 2013
» October 2013
My anniversary

Daisypath Anniversary tickers
En. Jantung Hati



TUHAN,sampaikan pesan ini padaNya.. aku menyayangiNya,mecintaNya.. tak sanggup bila ku kehilanganNya.. tiap saat ku merindukanNya.. ingin bertemu denganNya.. lindungilah dia saat aku tak bersamanya.. aku hanya ingin ia BAHAGIA.. walaupun tak bersamaNya.. aku ingin selalu menjagaNya.. jangan biarkan ia bersedih.. aku hanya ingin melihat senyumNya.. SAMPAI AKU SUDAH TIDAK ADA DI DUNIA..

Followers
Sayang korang!

Jerit di sini



Salam perkenalan..!!
1st skali aku nak ucapkan trima kasih banyak-banyak coz uuooollss sudi membaca yg terconteng kt blog nie..
sebenarnye aku tak tahu tulis ape untk 1st post aku..
so,aku kenalkan diri aku jela..
nama aku NUR SHUHADA BINTI AB AZIZ..
nama nie mak n ayah aku yg kasi..
aku tak tahu ape maksudnye,tp yg pasti ada maksud yg terbaek d sebalik nama tu,hehe..
uuoollss boley panggil aku shuhada..
umur aku sekarang 19TAHUN..
still masih muda and menawan (perasan) haha..
aku lahir pd 5 MAC 1993 (ingat tarikh nie tau)..
nati senang la nk wish and kasi hadiah untk aku,hehe..
aku di lahirkan di ngeri KELANTAN..
sekarang nie aku merupakan student at UPSI (Universiti Pendidikan Sultan Idris)..
aku nie pendiam ckit,tp bile da jumpe kawan yg satu kepala nga aku,boley gegar satu bgunan,hehe..
xde la aku gurau jew..
aku seorang gadis biase n simple jew..
n was taken by someone,hehe..
tu jela dari aku..
utk mngetahui info yg seterusnye slalu-2 lah follow blog aku..
sekian :)
0 comments