//Simple is better




About Me !
Hey ! Good days to you!


Welcome to my blog . You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call My Superman kill you!haha.. i'm Nur Shuhada Binti Ab Aziz. 20 tahun. Was taken by someone. Seorang gdis biasa yg hnya inginkn kbhagian. Tiada yg lbih kekal & bhgia slain CINTA yg SATU♥ my fmly♥ my jntung hati♥ my bff♥

Status : YOUR STATUS HERE


Music
Layan jew!



Credits

Basecode: Nadya.
Full edit: SitiSyuhadah
Re-Edit by: shuhada aziz

Nuffnang

◕‿◕

"I know I'm not the best writer.. menulis sekadar suke-2.. mohon maaf andai ade yg tak suke.. !! "

Blog archive

» July 2012
» August 2012
» September 2012
» October 2012
» November 2012
» December 2012
» January 2013
» February 2013
» March 2013
» June 2013
» September 2013
» October 2013
My anniversary

Daisypath Anniversary tickers
En. Jantung Hati



TUHAN,sampaikan pesan ini padaNya.. aku menyayangiNya,mecintaNya.. tak sanggup bila ku kehilanganNya.. tiap saat ku merindukanNya.. ingin bertemu denganNya.. lindungilah dia saat aku tak bersamanya.. aku hanya ingin ia BAHAGIA.. walaupun tak bersamaNya.. aku ingin selalu menjagaNya.. jangan biarkan ia bersedih.. aku hanya ingin melihat senyumNya.. SAMPAI AKU SUDAH TIDAK ADA DI DUNIA..

Followers
Sayang korang!

Jerit di sini

hari-2 sy rindu awak..
syg,sumpah sy rindu awak.. TAPI sy tau awak banyak komitmen lain yg nak di bereskan.. yer x?? takpelah, ape boley buat.. sy tau, awak tak pernah lupakan sy.. sebab anytime awak free jew, awak konpem akan text or misscall sy.. kdg-2 tuh, awak call sy, kan?? then, kite gad0o ! hehe
sori awak, kdg-2 sy cari pasal dgn awak sebab sy rase cam nak perhatian jew dari awak.. jarang-2 jew kan contact.. so, sy rase cam kurang kasih syg jew ! hehe.. maafkn sy ye awk.. sy syg awk,sgt sgt sgt ! kenangan kite bersama benar-2 memberi impak maksima dalam hidup saya.. kalau boley sy nak jew slalu dgn awak..
tapi, sekarang kite da jaoh sgt.. tapi, takpe.. sy tau hati awak masih dekat, kan awak kan? jaga diri yer kat sana.. tolong la jangan lupekan sy, ye awak? sebab sy tak pernah lupakan awak even a single split second..

*utk awak yg sy sayang, please kindly do take care !


0 comments