//Simple is better




About Me !
Hey ! Good days to you!


Welcome to my blog . You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call My Superman kill you!haha.. i'm Nur Shuhada Binti Ab Aziz. 20 tahun. Was taken by someone. Seorang gdis biasa yg hnya inginkn kbhagian. Tiada yg lbih kekal & bhgia slain CINTA yg SATU♥ my fmly♥ my jntung hati♥ my bff♥

Status : YOUR STATUS HERE


Music
Layan jew!



Credits

Basecode: Nadya.
Full edit: SitiSyuhadah
Re-Edit by: shuhada aziz

Nuffnang

◕‿◕

"I know I'm not the best writer.. menulis sekadar suke-2.. mohon maaf andai ade yg tak suke.. !! "

Blog archive

» July 2012
» August 2012
» September 2012
» October 2012
» November 2012
» December 2012
» January 2013
» February 2013
» March 2013
» June 2013
» September 2013
» October 2013
My anniversary

Daisypath Anniversary tickers
En. Jantung Hati



TUHAN,sampaikan pesan ini padaNya.. aku menyayangiNya,mecintaNya.. tak sanggup bila ku kehilanganNya.. tiap saat ku merindukanNya.. ingin bertemu denganNya.. lindungilah dia saat aku tak bersamanya.. aku hanya ingin ia BAHAGIA.. walaupun tak bersamaNya.. aku ingin selalu menjagaNya.. jangan biarkan ia bersedih.. aku hanya ingin melihat senyumNya.. SAMPAI AKU SUDAH TIDAK ADA DI DUNIA..

Followers
Sayang korang!

Jerit di sini

Bf: Kita main satu game nak tak?
Gf: game ape?
Bf: Macam nie,esok awak tak payah contact sy. maksudnye tak payah text, call or apa-2 yg berkaitan lah. sy pun buat macam tu dekat awak, okey? Kita tgk sape menang.
Gf: Okey !
Esoknya, si Gf terpaksalah menahan rindu dekat Bf. Mengenangkan yang nie satu permintaan, si Gf cuba kuatkan hati.
Keesokan harinya, si Gf call si Bf. Tapi tak terjawab. So, si Gf pegi dekat rumah Bf dia. Di luar rumah ramai orang. Dia mula rasa pelik then terus masuk ke rumah. Sekujur tubuh terbaring kaku di tngga rumah. Dan tubuh itu adalah jasad si Bf yg sudah meninggal. Mak si Bf pun bgi surat dekat Gf.
Surat yg bertulis :
Sayang, semalam awak dapat hidup tanpa sehari tanpa saya, saya pasti esok dan seterusnya pasti awak dapat hidup bahagia tanpa saya.. love you
p/s: hargailah orang yg kita sayang sebl0m terlambat
0 comments